White label nagellak

White label nagellak

Voor diverse toonaangevende organisaties ontwikkelen we white label nagellak. Naast nagellak ontwikkelen we tevens andere soorten white label make up:

Productie white label

Wij produceren alles in eigen beheer en kunnen daarom korte levertermijnen hanteren. Onze minimale afname voor white label nagellak  is 1000 stuks per kleur. Uiteraard voldoen onze producten aan de huidige Europese wetgeving.

White label nagellak met eigen logo al vanaf 1.000 stuks

De nagellakken zijn in onze standaardflesjes al verkrijgbaar vanaf 1000 stuks per kleur. Andere verpakkingen zijn mogelijk vanaf 50.000 stuks. De nagellakken kunnen op de voor- en achterzijde met een kleur bedrukt worden. Op de achterzijde wordt altijd de wettelijk verplichte informatie vermeld.

Naast white label nagellak nog veel meer mogelijkheden

Naast een nagellak met eigen logo kunt u ook kiezen voor white label body cosmetics. We ontwikkelen white label cosmetics in de volgende productranges:

COSMETIZE

COSMETIZE werkt volgens wettelijk geldende kwaliteitsnormen en procedures om kwaliteit in alle facetten te waarborgen. Wij werken volgens de wettelijk verplichte Good Manufacturing Practice norm. COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar van private label cosmetics in Nederland. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw label starten. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept. De waarden van COSMETIZE bestaan uit vier kernwaarden waaraan alle projecten en uiteindelijke producten gemeten worden. Deze kernwaarden zijn zeer belangrijk voor COSMETIZE en zijn de grondleggers van het bedrijf. De kernwaarden zijn: Kennis Kwaliteit Betrouwbaarheid Innovatie

COSMETIZE B.V.
+31 (0)341 – 45 28 72
info@cosmetize.nl

Galvanistraat 6
3846 AT HARDERWIJK
The Netherlands

KvK 59.34.68.17
BTW NL 853433598B01