Zonnebrand

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor het ontwikkelen van uw zonnebrandproducten?

COSMETIZE neemt zowel de productie als de gehele productontwikkeling compleet uit handen. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands.

Wij ontwikkelen diverse zonproducten met hoogwaardige natuurlijke en synthetische zonnefilters. Alle Sun Protection factoren zijn mogelijk tot SPF 50. U kunt kiezen uit een cream, olie of een spray formulation.

Wij hebben een aantal zeer goede formuleringen beschikbaar, maar natuurlijk kunnen wij ook formuleringen speciaal voor u ontwikkelen.

Ontwikkeling van uw eigen lijn is al mogelijk vanaf 10.000 stuks per productsoort. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van zonnebrandproducten.

Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van zonnebrand. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Aftersun is al verkrijgbaar vanaf 2500 stuks.