Baby- en kinderverzorging

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor het ontwikkelen van uw baby- en kinderverzorgingsproducten?

COSMETIZE neemt zowel de productie als de gehele productontwikkeling compleet uit handen. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels,  kindermodemerken en private label brands.

De baby- en kinderhuid behoeft andere verzorging dan de huid van een volwassene. De huid van baby’s en kinderen is kwetsbaar en teer en heeft speciale verzorging nodig. Alle baby- en kinderproducten die door COSMETIZE ontwikkeld worden zijn extra mild, verzorgend en verzachtend.

Wij ontwikkelen en produceren een grote verscheidenheid aan baby- en kinderverzorgingsproducten, van snoetendoekjes met vitamine E tot een shampoo die niet in de ogen prikt en van een speciale kindertandpasta tot een bad- en douchegel die extra schuimt.

Ontwikkeling van uw eigen lijn is al mogelijk vanaf 2500 stuks per productsoort. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van baby- en kinderverzorgingsproducten.

Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van baby- en kinderverzorging. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van reeds bestaande formuleringen.