Producent wenkbrauw producten

Producent wenkbrauw producten

We ontwikkelen private label wenkbrauw producten geheel op maat en met eigen design vanaf 10.000 stuks, die onder te verdelen zijn in 3 kleuren.

Eigen ontwikkeling

We ontwikkelen de wenkbrauw producten private label voor u. Uiteraard kunt u ook kiezen voor bestaande in-house formulations. Wij nemen zowel de productie als de gehele productontwikkeling compleet uit handen. Wij zijn dé full-service producent voor luxe salons, professional merken en private label brands.

Wij ontwikkelen en produceren een grote verscheidenheid aan private label eyebrow producten. Van wenkbrauw liner tot wenkbrauw pomade en van een wenkbrauw wax tot aan wenkbrauw gel. En vrijwel alle ideeën kunnen omgezet worden naar concrete producten. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van private label eyebrow producten.

Private label wenkbrauw producten met uw eigen logo!

COSMETIZE produceert en ontwikkelt private label wenkbrauw producten in elke kleurrange en met elk gewenst ingrediënt. Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van make up in de breedste zin des woords. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Wenkbrauw producten met eigen logo, dat kan bij COSMETIZE

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar van private label cosmetics, zoals wenkbrauw pencils met eigen logo. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw parfum ontwikkelen. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@cosmetize.nl om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw wenkbrauw product.