Producent van geurzakjes

U zoekt een producent van geurzakjes?

Dan bent u bij COSMETIZE aan  het juiste adres. We zijn de nr. 1 producent van geurzakjes met uw eigen design. Vanaf 1.000 stuks per geur, kunt u kiezen uit 3 heerlijke geuren en vanaf 2.500 stuks kunt u, uw eigen parfum kiezen.

Ruime keuze uit parfums

Als producent van geurzakjes hebben wij een bijzondere samenwerking met één van de beste parfumhuizen van Europa. Er is keuze uit meer dan 1.000 geuren. Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van parfum. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Geurzakje met eigen design, perfecte marketingtool!

Hoe het ergens ruikt bepaalt voor een groot deel hoe je die omgeving zult ervaren. Het heeft een sterke invloed op hoe prettig je het ergens vindt. Zelfs als er een hele subtiele geur hangt, die je alleen op onbewust niveau registreert, kan dat impact hebben op hoe je je voelt. Speel hierop in met een eigen geurzakje.

Als producent van geurzakje is het mogelijk om vanaf 1000 stuks per geur geurzakje te bestellen. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte producent van geurzakjes.

COSMETIZE, de nr. producent van geurzakjes

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar van private label cosmetics, zoals geurzakjes . Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw parfum ontwikkelen. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Wet- en regelgeving voor eau de parfum met eigen logo van uw bedrijf

COSMETIZE werkt volgens wettelijk geldende kwaliteitsnormen en procedures om kwaliteit in alle facetten te waarborgen. Wij werken volgens de wettelijk verplichte Good Manufacturing Practice norm.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@cosmetize.nl om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept.