Private label cosmetica

Bent u op zoek naar een producent voor uw private label cosmetica? Dan bent u bij COSMETIZE aan het juiste adres. COSMETIZE neemt zowel de productie als de gehele productontwikkeling compleet uit handen. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label cosmetica in Europa. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw label starten. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Private label cosmetica

Wij ontwikkelen en produceren een grote verscheidenheid aan lichaamsverzorgingsproducten, van een verkwikkende douchegel tot een prachtige shimmering oil en van een verzachtende bodylotion tot een heerlijke bodymist. Ook produceren wij diverse zonproducten met hoogwaardige natuurlijke en synthetische zonnefilters. Alle Sun Protection factoren zijn mogelijk tot SPF 50. U kunt kiezen uit een cream, olie of een spray formulation.

Ontwikkeling van uw eigen lijn is al mogelijk vanaf 2500 stuks per productsoort. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van lichaamsverzorgingsproducten.

Uw eigen private label cosmetica?

Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van lichaamsverzorging. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van reeds bestaande formuleringen.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen? Mail ons: info@cosmetize.nl of Bel: +31 (0)341 – 45 28 72.

Wij staan u graag te woord!