Waxbrander

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor het ontwikkelen van uw eigen waxbrander met waxblocks? Wij ontwikkelen en produceren waxbranders met waxblocks in samenwerking met het beste parfumhuis van Europa.

Geuren inspireren, brengen herinneringen boven en roepen emoties op. Dat maakt geuren zo persoonlijk. En toch zijn er veel commerciële geuren die door velen als aangenaam beschouwd worden.

Waxbranders met waxblocks worden een steeds belangrijker onderdeel in het leven van de consument. De consument vind het steeds belangrijker om thuis te genieten van heerlijke geurcombinaties in prachtige verpakkingen in iedere ruimte van het huis. Een goede geur laat een ruimte tot leven komen en zorgt voor een persoonlijke benadering. Een goede geur is een lust in het leven en laat een positieve herinnering achter, waardoor elke ruimte een eigen identiteit krijgt.

Voor de ontwikkeling van veilige en stabiele parfums beschikken wij over eigen geur testfaciliteiten. Grondstoffen en parfums worden uitvoerig, onderzocht en getest op geschiktheid en veiligheid. Alle parfums die door ons gebruikt worden voldoen aan de internationale IFRA-richtlijnen (International Fragrances Association) met betrekking tot huidveiligheid.

Met een waxbrander wordt het huis op een chique en sfeervolle manier voorzien van een parfum. De waxbrander is een absolute eyecatcher in elke ruimte van het huis.  We hebben 50 standaard geuren, maar ontwikkelen uiteraard ook waxblocks op maat. De waxbranders zijn gemaakt van keramiek en daarmee zeer duurzaam. Uiteraard verzorgen wij ook de verpakking van de brander.