Perfume sticks

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor het ontwikkelen van uw eigen home perfume sticks? Wij ontwikkelen en produceren home perfume sticks in samenwerking met het beste parfumhuis van Europa.

Geuren inspireren, brengen herinneringen boven en roepen emoties op. Dat maakt geuren zo persoonlijk. En toch zijn er veel commerciële geuren die door velen als aangenaam beschouwd worden.

Perfumes sticks worden een steeds belangrijker onderdeel in het leven van de consument. De consument vind het steeds belangrijker om thuis te genieten van heerlijke geurcombinaties in prachtige verpakkingen in iedere ruimte van het huis. Een goede geur laat een ruimte tot leven komen en zorgt voor een persoonlijke benadering. Een goede geur is een lust in het leven en laat een positieve herinnering achter, waardoor elke ruimte een eigen identiteit krijgt.

Voor de ontwikkeling van veilige en stabiele parfums beschikken wij over eigen geur testfaciliteiten. Grondstoffen en parfums worden uitvoerig, onderzocht en getest op geschiktheid en veiligheid. Alle parfums die door ons gebruikt worden voldoen aan de internationale IFRA-richtlijnen (International Fragrances Association) met betrekking tot huidveiligheid.

Ontwikkeling van uw eigen home perfume sticks is al mogelijk vanaf 1500 stuks per geur. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van uw home perfume sticks.

Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van parfum. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.