Geurkaarsen

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor het ontwikkelen van uw eigen geurkaarsen? Wij ontwikkelen en produceren geurkaarsen in samenwerking met het beste parfumhuis van Europa.

Geuren inspireren, brengen herinneringen boven en roepen emoties op. Dat maakt geuren zo persoonlijk. En toch zijn er veel commerciële geuren die door velen als aangenaam beschouwd worden.

Geurkaarsen worden een steeds belangrijker onderdeel in het leven van de consument. De consument vind het steeds belangrijker om thuis te genieten van heerlijke geurcombinaties in prachtige verpakkingen in iedere ruimte van het huis. Een goede geur laat een ruimte tot leven komen en zorgt voor een persoonlijke benadering. Een goede geur is een lust in het leven en laat een positieve herinnering achter, waardoor elke ruimte een eigen identiteit krijgt.

Voor de ontwikkeling van veilige en stabiele parfums beschikken wij over eigen geur testfaciliteiten. Grondstoffen en parfums worden uitvoerig, onderzocht en getest op geschiktheid en veiligheid. Alle parfums die door ons gebruikt worden voldoen aan de internationale IFRA-richtlijnen (International Fragrances Association) met betrekking tot huidveiligheid.

Wij produceren geurkaarsen die wel tot 30 uur branden. Onze kaarsen verspreiden een unieke geur en zijn een echte eyecatcher in elke ruimte van het huis. De geurkaarsen kunnen gegoten worden in glas en keramiek. Zowel de kaars als de verpakking kan voorzien worden van een kleur. De verpakking is uiteraard te bedrukken of wordt gelabeld.