Parfum leverancier

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor het ontwikkelen van uw eigen home perfume sticks? Wij ontwikkelen en produceren home perfume sticks in samenwerking met het beste parfumhuis van Europa.

Geuren inspireren, brengen herinneringen boven en roepen emoties op. Dat maakt geuren zo persoonlijk. En toch zijn er veel commerciële geuren die door velen als aangenaam beschouwd worden.

Parfum leverancier in perfume sticks

Perfumes sticks worden een steeds belangrijker onderdeel in het leven van de consument. De consument vind het steeds belangrijker om thuis te genieten van heerlijke geurcombinaties in prachtige verpakkingen in iedere ruimte van het huis. Een goede geur laat een ruimte tot leven komen en zorgt voor een persoonlijke benadering, is een lust in het leven en laat een positieve herinnering achter, waardoor elke ruimte een eigen identiteit krijgt.

Parfum leverancier Cosmetize

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar van private label cosmetics in Nederland. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw label starten. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.