Team Cosmetize

Ons team bestaat uit toegewijde professionals met een passie voor de cosmetica-industrie en het creëren van hoogwaardige producten voor onze klanten. Als team zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van private label cosmetica. We begrijpen de unieke behoeften en visie van onze klanten en werken nauw met hen samen om op maat gemaakte cosmetische producten te creëren die voldoen aan hun specificaties.

We streven naar kwaliteit, ethiek en duurzaamheid in al onze processen. Samen met onze klanten werken we aan het creëren van hoogwaardige cosmetica die aansluit bij hun visie en de markttrends. Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om samen te werken met onze klanten als een vertrouwde partner. We luisteren naar hun ideeën, adviseren hen over de nieuwste trends en technologieën, en leveren op maat gemaakte cosmetische oplossingen die hun merk versterken en laten opvallen in de markt.

We kijken ernaar uit om met jullie samen te werken en jullie cosmeticalijn tot leven te brengen.

Miranda Balk

Founder en R&D specialist

Miranda is onze R&D specialist, verantwoordelijk voor onderzoek en ontwikkeling binnen ons bedrijf. Ze identificeert innovatieve ideeën, voert onderzoek uit en ontwikkelt nieuwe producten, technologieën of processen. Miranda brengt haar visie en expertise samen om innovatieve ideeën te genereren en nieuwe producten, technologieën of processen te ontwikkelen. Miranda werkt nauw samen met verschillende afdelingen en houdt zich bezig met het volgen van trends en technologische vooruitgang. Haar expertise draagt bij aan het concurrentievermogen en de groei van ons bedrijf.

Marieke Hop

Founder en operationeel director

Als operationeel director is Marieke verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de organisatie.
Marieke zet de strategische visie van het bedrijf om in concrete doelen en actieplannen. Ze stuurt het team aan en zorgt ervoor dat de bedrijfsactiviteiten efficiënt en effectief worden uitgevoerd. Ze is verantwoordelijk voor het beheer van de middelen, het waarborgen van operationele efficiëntie en het stimuleren van groei. Marieke neemt strategische beslissingen, werkt samen met het team om doelen te bereiken en houdt toezicht op de algehele prestaties van het bedrijf.

 

 

Diane Beelen

Sales Manager

Als salesmanager speelt Diane een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor het genereren van verkoopkansen, het benaderen van potentiële klanten en het sluiten van deals.

Diane werkt actief aan het opbouwen van relaties met klanten en het begrijpen van hun behoeften. Ze presenteert onze producten of diensten aan potentiële klanten, beantwoordt vragen en biedt oplossingen die aansluiten bij hun wensen. Met haar goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en kennis van onze producten of diensten, zorgt Diane ervoor dat ze klanttevredenheid bevordert en bijdraagt aan het behalen van de verkoopdoelen van het bedrijf.

Marianne de Groot

Sales Advisor

Als Sales Advisor speelt Marianne een essentiële rol in het adviseren van klanten over ons uitgebreide assortiment. Ze is verantwoordelijk voor het nauwkeurig begrijpen van de behoeften en wensen van onze klanten en het bieden van deskundig advies om op maat gemaakte cosmetische oplossingen te vinden die aan hun specifieke vereisten voldoen. Met haar kennis en passie voor de cosmetische branche, helpt ze klanten bij het nemen van weloverwogen beslissingen die bijdragen aan hun succes.

Marijke Groeneveld

Project Coördinator

Marijke is onze projectcoördinator, verantwoordelijk voor het organiseren, plannen en coördineren van projecten. Als projectcoördinator bewaakt Marijke voortdurend de voortgang van het project, volgt ze de prestaties en zorgt ze ervoor dat alle teamleden hun taken volgens planning uitvoeren. Ze faciliteert effectieve communicatie en samenwerking tussen teamleden en zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van hun verantwoordelijkheden. Marijke draagt de eindverantwoordelijkheid voor het succesvol afronden van projecten binnen de gestelde doelen en budgetten.

Liesbeth Kleermaker

Project Manager

Liesbeth is onze projectmanager, en zij speelt een cruciale rol bij het beheren en uitvoeren van projecten. Als projectmanager is Liesbeth verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en leiden van diverse projectactiviteiten. Samen met het projectteam, klanten en externe partners streeft Liesbeth naar succesvolle resultaten. Haar taken omvatten onder andere het opstellen van gedetailleerde plannen, het bewaken van de voortgang, het beheren van risico’s en het optimaliseren van resources. Liesbeth zorgt ervoor dat projecten binnen de gestelde doelen en deadlines succesvol worden afgerond.

Diny Klaassen

Finance

Diny is onze financieel medewerker, verantwoordelijk voor het beheer en de controle van de financiële aspecten binnen ons bedrijf. Ze houdt zich bezig met taken zoals budgettering, financiële rapportage en cashflowbeheer. Diny werkt samen met andere afdelingen en draagt bij aan een gezonde financiële positie van het bedrijf. Haar bijdrage is essentieel voor het waarborgen van financiële gezondheid en groei.

Betrouska Vliek

Design

Betrouska is onze designer en ze vervult een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Als designer is Betrouska verantwoordelijk voor het creëren en ontwikkelen van visuele ontwerpen die voldoen aan de behoeften en doelstellingen van onze klanten. Ze werkt nauw samen met het team en klanten om de vereisten te begrijpen en te vertalen naar aantrekkelijke en effectieve ontwerpen. Betrouska’s expertise in design draagt bij aan het creëren van visueel aantrekkelijke en impactvolle materiaal voor ons bedrijf.

Eva van 't Goor

Logistic

Eva is onze toegewijde logistiek- en magazijnmedewerker. Ze beheert het logistieke proces, inclusief ontvangst, opslag en verzending van goederen. Eva zorgt voor een efficiënt magazijnbeheer, optimaliseert voorraadniveaus en werkt aan het verbeteren van de logistieke processen. Haar bijdrage is essentieel voor een soepele stroom van goederen en een goed functionerend magazijn en logistieke stroom.