Diensten Cosmetize

Concept

COSMETIZE helpt u bij het vertalen van uw idee of concept naar een concreet product. Wij adviseren u betreffende de juiste ingrediënten, de juiste verpakking en het juiste design. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij het ontwikkelen van cosmetica producten.

RESEARCH & DEVELOPMENT

Binnen de afdeling Research & Development is veel ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van cosmetica. Gezamenlijk kunnen wij voor u de juiste formulation samenstellen. Ons R&D team werkt zeer intensief samen met producenten van innovatieve ingrediënten en verpakkingen.

VERPAKKING

COSMETIZE koopt wereldwijd verpakkingen in bij vooraanstaande verpakkingsleveranciers. Wij weten hoe belangrijk de verpakking voor het product is, zowel voor de marketingwaarde als voor de houdbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van het product. Er kan gekozen worden voor een standaard verpakking of voor een verpakking die geheel op maat gemaakt wordt.

GEUR

Geur is het enige zintuig waarop onze hersenen al reageren voordat we nadenken. Onze neus is namelijk direct verbonden met ons limbisch systeem, dat onze emoties en herinneringen regelt. Als we iets ruiken, reageren we onbewust meteen, nog voordat we ons er bewust van zijn. COSMETIZE werkt samen met het beste parfumhuis van Europa om altijd de perfecte geur te kunnen creëren.

DESIGNSTUDIO

Onze designstudio staat voor kwaliteit, professionaliteit en hecht waarde aan punctualiteit. We begeleiden het designproces van het begin tot eind. Onze ontwerpers zijn op de hoogte van alle wettelijk verplichte informatie, zodat uw design voldoet aan alle richtlijnen voor cosmetica. Wij kunnen het gehele proces voor u uit handen nemen, maar ook fragmenten uit de productontwikkeling. Daarnaast is onze designstudio gespecialiseerd in het redesignen van reeds bestaande producten.

PRODUCTIE

Met productiecapaciteit in diverse Europese landen kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen. We beschikken over verschillende productiefaciliteiten om aan uw wensen te kunnen voldoen, zowel voor grote als kleine producties bent u bij ons aan het juiste adres.

LOGISTIEK

Producten worden in de door u gewenste aantallen door ons afgeleverd, ook kunt u een keuze maken over hoeveel producten u in een omdoos wilt. Uiteraard verzorgen wij de juiste labeling en kunnen we barcodes voor u verstrekken. Wij werken samen met gerenommeerde transportbedrijven om uw producten met de uiterste zorg bij u te leveren.