Nagellak met eigen naam

Nagellak met eigen naam?

Bij COSMETIZE bent u aan het juiste adres voor nagellak met uw eigen naam. Wij zijn de Nederlandse nummer 1 leverancier van nagellak in Europa.

Beste kwaliteit nagellak met eigen design voor de beste prijs

Nagellak van COSMETIZE is vrij van formaldahyde, DBP en tolueen. De nagellak is shockproof, longlasting en heeft een intense kleurdekking. Daarnaast droogt de nagellak binnen 1 minuut.

Meer dan 1000 kleuren nagellak

Wij bieden een keuze uit meer dan 1000 kleuren nagellak, de kleuren variëren van helder rood tot oceaan blauw en van diamond touch tot fluorescerend.

Verkrijgbaar vanaf 1000 stuks

Bij ons is nagellak  al verkrijgbaar vanaf 1000 stuks per kleur. COSMETIZE levert nagellak aan retailers, groothandels, salons en licentiehouders.

Private label cosmetica

Bent u op zoek naar een producent voor uw private label cosmetica? Dan bent u bij COSMETIZE aan het juiste adres. COSMETIZE neemt zowel de productie als de gehele productontwikkeling compleet uit handen. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label cosmetica in Europa. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw label starten. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Uw eigen private label cosmetica?

Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van lichaamsverzorging. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van reeds bestaande formuleringen die wij u kosteloos aan kunnen bieden.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen? Mail ons: info@cosmetize.nl of Bel: +31 (0)341 – 45 28 72.

Wij staan u graag te woord!