Nagellak leverancier

Nagellak leverancier

COSMETIZE is de private label nagellak producent in Nederland. Wij produceren hoogwaardige nagellakken in meer dan 1000 kleuren en al vanaf 1000 stuks per kleur.

Waarom COSMETIZE  als producent?

COSMETIZE beschikt over hoogwaardige ketels en vultechnieken om de juiste kwaliteit te garanderen. We gebruiken de beste grondstoffen en onze mica wordt humaan gewonnen. Wij zijn een flexibele organisatie en kunnen snel schakelen.

Produceren wij alleen private label nagellak?

COSMETIZE produceert zowel colour cosmetics als skin cosmetics. Dit betekent dat wij alle soorten lichaamsverzorging, haarverzorging en gezichtsverzorging produceren. Daarnaast produceren wij een grote verscheidenheid aan color cosmetics zoals private label lipgloss, lipstick, oogschaduw en poeder. Ook produceren wij veel private label home cosmetics zoals home perfume sticks en roomsprays.

Private label nagellak kleuren range

Wilt u een totale kleurenrange presenteren? Of bent u  juist op zoek naar net die ene hippe zomer kleur of juist naar een prachtige klassieke kleur exact passend bij uw merk?  Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij het samenstellen of uitzoeken van de juiste kleuren.

De nagellakken die COSMETIZE produceert zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij bieden een keuze uit meer dan 1000 kleuren. De nagellak is vrij van tolueen, DBP en formaldehyde. De kleuren variëren van matte kleuren tot neon kleuren.

COSMETIZE private label cosmetics

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar van private label cosmetics in Nederland. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw label starten. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen? Mail ons: info@cosmetize.nl of Bel: +31 (0)341 – 45 28 72.

Wij staan u graag te woord!