Nagellak

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor productie van uw nagellak?  Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands.

Wilt u een totale kleurenrange presenteren? Of bent u  juist op zoek naar net die ene hippe zomer kleur of juist naar een prachtige klassieke kleur exact passend bij uw merk?  Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij het samenstellen of uitzoeken van de juiste kleuren.

De nagellakken die COSMETIZE produceert zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij bieden een keuze uit meer dan 1000 kleuren. De nagellak is vrij van tolueen, DBP en formaldehyde. De kleuren variëren van matte kleuren tot neon kleuren.

De nagellakken zijn in onze standaardflesjes al verkrijgbaar vanaf 2.500 stuks per kleur. Andere verpakkingen zijn mogelijk vanaf 50.000 stuks. De nagellakken kunnen op de voor- en achterzijde met een kleur bedrukt worden. Op de achterzijde wordt altijd de wettelijk verplichte informatie vermeld.

Natuurlijk produceren wij ook aanverwante producten zoals base- en topcoats, nagellak remover en nagelriem olie.