Lipgloss

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor productie van uw lipgloss?  Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands.

Wilt u een totale kleurenrange presenteren? Of bent u  juist op zoek naar net die ene hippe zomer kleur of juist naar een prachtige klassieke kleur exact passend bij uw merk?  Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij het samenstellen of uitzoeken van de juiste kleuren.

De lipglossen die door COSMETIZE geproduceerd worden hebben een intense kleurdekking en een uniek glanseffect. Tevens heeft de lipgloss een beschermende, verzorgende en regenererende werking.

De lipgloss is vrij van GMO en parabenen. De lipgloss is in 50 verschillende kleurtinten verkrijgbaar en wordt op de voorzijde bedrukt.

Lipgloss is verkrijgbaar vanaf 10.000 stuks en vanaf minimaal 5000 stuks per kleur in onze standaardflesjes.  Andere verpakkingen zijn mogelijk vanaf 50.000 stuks.