Make up leverancier

Op zoek naar een betrouwbare leverancier make up?

Bij Cosmetize bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé full-service make up leverancier voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands.

Vernieuwende make up

Wilt u een totale kleurenrange presenteren? Of bent u  juist op zoek naar net die ene hippe zomer kleur of juist naar een prachtige klassieke kleur exact passend bij uw groothandel?  Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is Cosmetize de perfecte partner bij het samenstellen of uitzoeken van de juiste kleuren.

Assortiment make-up

Poeder en rouge zijn verkrijgbaar vanaf 5.000 stuks per kleur in diverse standaardcontainers. Natuurlijk kunt u ook meerdere kleuren combineren in een container. Wij bieden keuze uit meer dan 100 kleurtinten met diverse finishen. Oogschaduw is verkrijgbaar vanaf 5.000 stuks per kleur in diverse standaardcontainers. Natuurlijk kunt u ook meerdere kleuren combineren in een container. Wij bieden keuze uit meer dan 100 kleurtinten met diverse finishen. Lipgloss is verkrijgbaar vanaf 3000 stuks en vanaf minimaal 1000 stuks per kleur in onze standaardflesjes.  Andere verpakkingen zijn mogelijk vanaf 50.000 stuks.

Productie Cosmetize

Met productiecapaciteit in diverse Europese landen kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen. We beschikken over verschillende productiefaciliteiten om aan uw wensen te kunnen voldoen, zowel voor grote als kleine producties bent u bij ons aan het juiste adres. Cosmetize werkt volgens wettelijk geldende kwaliteitsnormen en procedures om kwaliteit in alle facetten te waarborgen. Wij werken volgens de wettelijk verplichte Good Manufacturing Practice norm.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Cosmetize koopt wereldwijd verpakkingen in bij vooraanstaande verpakkingsleveranciers. Wij weten hoe belangrijk de verpakking voor het product is, zowel voor de marketingwaarde als voor de houdbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van het product. Er kan gekozen worden voor een standaard verpakking of voor een verpakking die geheel op maat gemaakt wordt. Neem vandaag nog contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept.