Leverancier lipgloss in Nederland

Private label lipgloss?

Dat kan bij COSMETIZE. We ontwikkelen  lipgloss al vanaf 1.500 stuks per kleur. Wilt u een totale kleurenrange presenteren? Of bent u  juist op zoek naar net die ene hippe zomer kleur of juist naar een prachtige klassieke kleur exact passend bij de stijl van dat moment? De keuze is oneindig.

Private label lipgloss, keuze uit meer dan 1.000 kleuren

Er is keuze uit meer dan 100 kleuren. Op zoek naar een specifieke PMS kleur? Wij verzekeren u een perfecte kleurmatch! Lipgloss van uw eigen huismerk biedt vele voordelen! De lip0gloss is van zeer hoge kwaliteit en is vrij van GMO en parabenen. De kleuren variëren van matte pastel kleuren tot donkere winter kleuren.

Aanverwante lipproducten van uw eigen huismerk?

Natuurlijk produceren wij ook aanverwante lipproducten, zoals lipstick, lipbalm en lipbalsem.

Leverancier lipgloss

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar  lipgloss in Nederland. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw label starten. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Wet- en regelgeving

COSMETIZE werkt volgens wettelijk geldende kwaliteitsnormen en procedures om kwaliteit in alle facetten te waarborgen. Wij werken volgens de wettelijk verplichte Good Manufacturing Practice norm.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@cosmetize.nl om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept.