Leverancier eau de parfum en eau de toilette

Leverancier eau de parfum en eau de toilette

Cosmetize is de nummer 1 leverancier van hoogwaardige geuren in Nederland. Voor diverse bekende merken hebben we prachtige geuren mogen ontwikkelen.

Perfecte partner voor het ontwikkelen van uw eigen eau de toilette of eau de parfum?

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor het ontwikkelen van uw eigen eau de toilette of eau de parfum? Wij ontwikkelen en produceren eau de toilette en eau de parfum in samenwerking met het beste parfumhuis van Europa.

Geuren inspireren, brengen herinneringen boven en roepen emoties op. Dat maakt geuren zo persoonlijk. En toch zijn er veel commerciële geuren die door velen als aangenaam beschouwd worden. Veel vrouwelijke eau de parfums zijn geïnspireerd op bloemen zoals jasmijn, lelies-van-dalen en orchideeën. Mannelijke geuren kenmerken zich meer door houttonen, specerijen en kruiden.

Alle parfums die door ons gebruikt worden voldoen aan de internationale IFRA-richtlijnen

Voor de ontwikkeling van veilige en stabiele parfums beschikken wij over eigen geur testfaciliteiten. Grondstoffen en parfums worden uitvoerig onderzocht en getest op geschiktheid en veiligheid. Alle parfums die door ons gebruikt worden voldoen aan de internationale IFRA-richtlijnen (International Fragrances Association) met betrekking tot huidveiligheid.

Vanaf 1500 stuks per geur

Ontwikkeling van uw eigen eau de toilette of eau de parfum is al mogelijk vanaf 1500 stuks per geur. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van uw eigen eau de toilette of eau de parfum.

Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van parfum. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept.