Kwalitatieve cosmetica producent

Bent u op zoek naar een kwalitatieve cosmetica producent in Europa? COSMETIZE neemt zowel de productie als de gehele productontwikkeling compleet uit handen. Wij zijn dé cosmetica producent in Europa voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private labels brands.

Kwalitatieve cosmetica producent

Wij ontwikkelen en produceren een grote verscheidenheid aan make-up en verzorgingsproducten, van een heerlijke bodylotion tot een intens hydraterend serum en van een exclusieve professional shampoo tot prachtige kleuren lipstick.

Ontwikkeling eigen cosmetica lijn

Ontwikkeling van uw eigen lijn bij COSMETIZE, de nr. 1 cosmetica producent in Nederland, is al mogelijk vanaf 1000 stuks per productsoort. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van private label cosmetica producten.

Private label cosmetica producent

Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van lichaamsverzorging. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen. COSMETIZE is een betrouwbare cosmetica producent in Nederland met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.