Geursachets laten maken

Uw wilt geursachets laten maken?

Dan bent u bij COSMETIZE aan  het juiste adres. We zijn de nr. 1 producent van geursachets met een eigen design. Vanaf 1.000 stuks per geur, kunt u kiezen uit 3 heerlijke geuren en vanaf 2.500 stuks kunt u, uw eigen parfum kiezen.

Ruime keuze uit parfums

U wilt graag geursachets laten maken? Wij hebben een unieke samenwerking met één van de beste parfumhuizen van Europa. Er is keuze uit zoveel verschillende geuren, het parfum kan zelfs op maat gemaakt worden! Binnen R&D is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van parfum. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Geursachets laten maken, om zo een perfecte marketingtool in handen te hebben!

Hoe het ergens ruikt bepaalt voor een groot deel hoe je die omgeving zult ervaren. Het heeft een sterke invloed op hoe prettig je het ergens vindt. Zelfs als er een hele subtiele geur hangt, die je alleen op onbewust niveau registreert, kan dat impact hebben op hoe je je voelt. Speel hierop in met een eigen geurzakje.

Een geursachet laten maken is al  mogelijk vanaf 1000 stuks per geur. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte producent van geursachets.

COSMETIZE, hier wilt u uw geursachts laten maken!

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar van private label cosmetics, zoals geursachets. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw parfum ontwikkelen. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Wet- en regelgeving voor producent van geursachets

COSMETIZE werkt volgens wettelijk geldende kwaliteitsnormen en procedures om kwaliteit in alle facetten te waarborgen. Wij werken volgens de wettelijk verplichte Good Manufacturing Practice norm.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@cosmetize.nl om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept.