Geursachet met uw eigen logo

Geursachet met uw eigen logo

Dat kan bij COSMETIZE. We ontwikkelen geursachets met uw eigen logo al vanaf 1.000 stuks per geur. U heeft de keuze uit 3 heerlijke geuren en vanaf 2.500 stuks kunt u, uw eigen geur kiezen.

Keuze uit meer dan 1.000 geuren

Er is keuze uit meer dan 1.000 geuren. We werken samen met een van de beste parfumhuizen van Europa. Voor de ontwikkeling van veilige en stabiele parfums beschikken wij over eigen geur testfaciliteiten. Grondstoffen en parfums worden uitvoerig onderzocht en getest op geschiktheid en veiligheid. Alle parfums die door ons gebruikt worden voldoen aan de internationale IFRA-richtlijnen (International Fragrances Association) met betrekking tot huidveiligheid.

Geursachet met uw eigen logo inspireert!

Geuren inspireren, brengen herinneringen boven en roepen emoties op. Een geursachet met uw eigen logo kan ingezet worden voor veel verschillende commerciële doeleinden. Er is de keuze uit vrouwelijke, mannelijke en home geuren voor uw geursachet met uw eigen logo.

Ontwikkeling van geursachets met uw eigen logo is al mogelijk vanaf 1000 stuks per geur. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van uw geursachet met uw eigen logo.

Geursachet met uw eigen logo, dat kan bij COSMETIZE

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar van private label cosmetics, zoals geursachets met eigen logo. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw parfum ontwikkelen. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Wet- en regelgeving voor eau de parfum met eigen logo van uw bedrijf

COSMETIZE werkt volgens wettelijk geldende kwaliteitsnormen en procedures om kwaliteit in alle facetten te waarborgen. Wij werken volgens de wettelijk verplichte Good Manufacturing Practice norm.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@cosmetize.nl om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept.