Leverancier van geursachets

Op zoek naar een leverancier van geursachets?

Dan bent u bij COSMETIZE aan  het juiste adres. We zijn de nr. 1 leverancier van geursachets met uw eigen design. Dit kan al vanaf 1.000 stuks per geur. U heeft dan de keuze uit 3 heerlijke geuren en vanaf 2.500 stuks kunt u, uw eigen parfum kiezen.

Ruime keuze uit parfums

Er is keuze uit meer dan 1.000 geuren. Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van parfum. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen.

Geursachet met uw eigen logo inspireert!

Hoe komt het toch dat een geur zo verbonden is aan een herinnering of waarom een bepaald parfum je zo doet denken aan iets of iemand, of dat de speciale geur van een bloem je doet terugmijmeren naar de tuin uit je kinderjaren. Geur wordt geregistreerd in het oudst ontwikkeld gebied van de hersenen, het lymbisch systeem. In dit deel van de hersenen zetelen vitale activiteiten om te overleven, zoals als slaap, seksualiteit, honger, dorst, herinnering en het reukvermogen.

Als leverancier van geursachets is het mogelijk om vanaf 1000 stuks per geur geursachets te bestellen. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte leverancier van geursachets.

COSMETIZE, de nr. leverancier van geursachets

COSMETIZE is de nr. 1 leverancier en ontwikkelaar van private label cosmetics, zoals geursachets . Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw parfum ontwikkelen. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Wet- en regelgeving voor eau de parfum met eigen logo van uw bedrijf

COSMETIZE werkt volgens wettelijk geldende kwaliteitsnormen en procedures om kwaliteit in alle facetten te waarborgen. Wij werken volgens de wettelijk verplichte Good Manufacturing Practice norm.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@cosmetize.nl om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept.