Private label fragrances

Waarom private label parfum, eau de toilette of geursticks?

Een geur kan je thuis laten voelen, een geur kan je doen denken aan een seizoen en een geur kan je een vakantiegevoel bezorgen. Dit maakt dat geuren heel persoonlijk zijn en door iedereen anders ervaren worden. Een geur heeft altijd een eigen karakter en is een perfect middel om in te zetten als commercieel doeleinde.

Reuk vermogen

Wij als mensen zijn gezegend met meer dan 30 miljoen reukcellen, door deze reukcellen kunnen we meer dan 10.000 geuren onderscheiden. Ons reukvermogen is het enige zintuig dat direct met onze hersenen verbinding maakt en dat niet gemanipuleerd kan worden.  Daarmee is geur ook gelijk ons gevoeligste zintuig. Geur is gekoppeld aan ons geheugen, waardoor we bepaalde emoties voelen als we een geur ruiken. Geur kan herinneringen oproepen.

Ontwikkelen en produceren

Private label eau de toilette,  parfum  of geursticks kunnen ontwikkeld en geproduceerd worden door COSMETIZE B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van unieke en zeer verfijnde geuren. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden. U kunt ons zowel telefonisch als per email bereiken.