Uw eigen merk make up

Uw eigen merk make up?

Dat kan bij COSMETIZE. We ontwikkelen uw eigen merk make up in sommige gevallen al vanaf 1.000 stuks per kleur. Wilt u een totale kleurenrange presenteren? Of bent u  juist op zoek naar net die ene hippe zomer kleur of naar een prachtige klassieke kleur exact passend bij de stijl van dat moment? De keuze is oneindig.

Eigen merk make up, keuze uit meer dan 500 producten

Er is een ruime keuze uit veel verschillende producten in diverse kleurschakeringen. Voorbeelden zijn:

Eigen merk make up, ook poeders en rouge

Poeder en rouge zijn verkrijgbaar vanaf 5.000 stuks per kleur in diverse standaardcontainers. Natuurlijk kunt u ook meerdere kleuren combineren in een container. Wij bieden keuze uit meer dan 100 kleurtinten met diverse finishes.

COSMETIZE nr. 1 voor uw eigen merk make up

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar voor eigen merk make up, in Nederland. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw label starten. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Wet- en regelgeving eigen merk nagellak

COSMETIZE werkt volgens wettelijk geldende kwaliteitsnormen en procedures om kwaliteit in alle facetten te waarborgen. Wij werken volgens de wettelijk verplichte Good Manufacturing Practice norm.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@cosmetize.nl om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept.