Eigen huismerk nagellak

Uw eigen huismerk nagellak?

Dat kan bij COSMETIZE. We ontwikkelen uw huismerk nagellak al vanaf 1.000 stuks per kleur. Wilt u een totale kleurenrange presenteren? Of bent u  juist op zoek naar net die ene hippe zomer kleur of juist naar een prachtige klassieke kleur exact passend bij de stijl van dat moment? De keuze is oneindig.

Eigen huismerk nagellak, keuze uit meer dan 1.000 kleuren

Er is keuze uit meer dan 1.000 kleuren. Op zoek naar een specifieke PMS kleur? Wij verzekeren u een perfecte kleurmatch! Nagellak van uw eigen huismerk biedt vele voordelen! De nagellak is van zeer hoge kwaliteit en is vrij van tolueen, DBP en formaldehyde. De kleuren variëren van matte pastel kleuren tot neon kleuren.

Aanverwante nagelproducten van uw eigen huismerk?

Natuurlijk produceren wij ook aanverwante nagelproducten voor uw eigen huismerk, zoals base- en topcoats, nagellak remover en nagelriem olie.

COSMETIZE nr. 1 eigen huismerk nagellak

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar van eigen huismerk nagellak, in Nederland. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw label starten. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Wet- en regelgeving nagellak met eigen logo bedrijf

COSMETIZE werkt volgens wettelijk geldende kwaliteitsnormen en procedures om kwaliteit in alle facetten te waarborgen. Wij werken volgens de wettelijk verplichte Good Manufacturing Practice norm.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@cosmetize.nl om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept.