Eau de parfum productiehuis

Eau de parfum productiehuis

COSMETIZE, het productie huis voor eau de parfum en eau de toilette. We ontwikkelen eau de parfum en eau de toilette al vanaf 1.000 stuks per geur.

Keuze uit meer dan 1.000 geuren

Er is keuze uit meer dan 1.000 geuren, ook kunt u uw eigen geur samenstellen. We werken samen met een van de beste parfumhuizen van Europa. Voor de ontwikkeling van veilige en stabiele eau de parfums beschikken wij over eigen geur testfaciliteiten. Grondstoffen en parfums worden uitvoerig onderzocht en getest op geschiktheid en veiligheid. Alle eau de parfums die door ons gebruikt worden voldoen aan de internationale IFRA-richtlijnen (International Fragrances Association) met betrekking tot huidveiligheid.

Eau de parfum inspireert!

Geuren inspireren, brengen herinneringen boven en roepen emoties op. Een eau de parfum met eigen logo kan ingezet worden voor veel verschillende commerciële doeleinden. Veel vrouwelijke eau de parfums met eigen logo kunnen geïnspireerd zijn op bijvoorbeeld bloemen zoals jasmijn, lelies-van-dalen en orchideeën. Mannelijke eau de parfums met eigen logo kenmerken zich meer door houttonen, specerijen en kruiden.

Ontwikkeling van een eau de toilette of eau de parfum met eigen logo is al mogelijk vanaf 1000 stuks per geur. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van uw eigen eau de toilette of eau de parfum met eigen logo.

Eau de parfum, dat kan bij COSMETIZE

COSMETIZE is de nr. 1 producent en ontwikkelaar van private label cosmetics, zoals eau de parfum met eigen logo van uw bedrijf in Nederland. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private label brands. Wij kunnen uw bestaande lijn uitbreiden of een nieuw eau de parfum ontwikkelen. Met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Wij zijn dé full-service producent voor retailers, groothandels, salons, mode merken en private label brands.

Wet- en regelgeving voor eau de parfum met eigen logo van uw bedrijf

COSMETIZE werkt volgens wettelijk geldende kwaliteitsnormen en procedures om kwaliteit in alle facetten te waarborgen. Wij werken volgens de wettelijk verplichte Good Manufacturing Practice norm.

Nieuwsgierig?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@cosmetize.nl om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een onderscheidende lijn passend bij uw concept.