cosmetica producent in Nederland

COSMETIZE neemt zowel de productie als de gehele productontwikkeling compleet uit handen. Wij zijn dé full-service cosmetica producent voor retailers, groothandels, salons, modemerken en private labels brands.

Private label cosmetica producent

Wij ontwikkelen en produceren een grote verscheidenheid aan make-up en verzorgingsproducten, van een verkwikkende douchegel tot een hoogwaardig anti-aging lift cream en van een exclusieve eau de parfum tot de meeste hippe nagellak kleur van het moment. Ontwikkeling van uw eigen lijn bij COSMETIZE, de nr. 1 cosmetica producent in Nederland, is al mogelijk vanaf 1000 stuks per productsoort. Door onze unieke kijk op trends & ontwikkelingen en optimale aandacht voor kostenbeheersing, is COSMETIZE de perfecte partner bij de ontwikkeling van private label cosmetica producten.

Cosmetica producent Nederland

Binnen onze R&D afdeling is er talrijke ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van lichaamsverzorging. Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen. COSMETIZE is een cosmetica producent in Nederland met productiecapaciteit in diverse Europese landen en ons hoofdkantoor in Harderwijk kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Contact COSMETIZE private label cosmetics

Natuurlijk kunt u bij COSMETIZE, de cosmetica producent in Nederland, ook gebruik maken van reeds bestaande formuleringen.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.