Missie | Visie

Missie

COSMETIZE is een toonaangevend bedrijf dat cosmeticaconcepten- en producten ontwikkelt en zich onderscheidt door kwaliteit, betrouwbaarheid, onderscheidend vermogen, kennis en innovatie.

Visie

COSMETIZE is gespecialiseerd in het ontwikkelen van cosmeticaconcepten- en producten. Om invulling te geven aan de missie heeft COSMETIZE de volgende strategische ambities geformuleerd: COSMETIZE ondersteunt haar opdrachtgever door haar kennis en expertise, onderscheidend vermogen, service, kwaliteit, branding en kostenbesparing samen te brengen tot een unieke synergie. COSMETIZE biedt haar opdrachtgevers ten alle tijden een onderscheidend en compleet concept waarbij assortiment, ingrediƫnten, verpakkingen, geuren en kleuren nader te bepalen zijn. COSMETIZE is altijd op zoek naar het creƫren van groeimogelijkheden voor haar opdrachtgevers waardoor zij zich kunnen onderscheiden in hun branche.

Waarden

De waarden van COSMETIZE bestaan uit vier kernwaarden waaraan alle projecten en uiteindelijke producten gemeten worden. Deze kernwaarden zijn zeer belangrijk voor COSMETIZE en zijn de grondleggers van het bedrijf. De kernwaarden zijn: Kennis Kwaliteit Betrouwbaarheid Innovatie